BİLECİK / SÖĞÜT - Ertuğrulgazi Ortaokulu

02283612077
Kayhan Mahallesi Refik Arslan Öztürk Caddesi No.2 Söğüt / BİLECİK
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran analiz ve sentezler yapabilen, öğretmen olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir "model okul" olmaktır.
ERTUĞRULGAZİ ORTAOKULU OLARAK MİSYONUMUZ;
Biz Ertuğrulgazi Orta Okulu Öğretmenleri, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, araştırmacı, sorgulayıcı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
Başarılar
First Lego League Challenge Uluslararası Robotik Kodlama Yarışması Özdeğerler Türkiye 1.si.
8. Sınıflar;
Haftanın her günü Başlangıç: 08.30 Bitiş:15.20
5-6-7. Sınıflar;
Her Gün Başlangıç: 08.30 Bitiş 15.20
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezindedir. Bilecik ve Eskişehir´den karayolu ile rahatlıkla ulaşım sağlanabilmektedir. İlçe merkezinden de şehiriçi dolmuşlarla okulumuza rahatlıkla ulaşılabilir.
Aktif öğrenci veya personel servisi bulunmamaktadır.
Bilecik iline bağlı Söğüt ilçesinin Kayhan Mahallesinde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe Merkezinde olup İlimize 22 km uzaklıktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı sonunda gerçekleştirilen LGS'de Sınavla Öğrenci Alan Liselere öğrenci yerleştirme oranımız %30 olarak gerçekleşmiştir.
Sportif Etkinlikler
KIZ VOLEYBOL, ERKEK FUTBOL TAKIMLARI OKUL SPORLARINDA İLDE İLÇEMİZİ TEMSİL ETMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI, TÜBİTAK 2204 PROJELERİ, ULUSLARARASI FİRST LEGO LEAGUE CHALLENGE ROBOTİK KODLAMA YARIŞMASI, TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ
Proje Çalışmaları
SIFIR ATIK, BEYAZ BAYRAK, OKULUM TEMİZ, BESLENME DOSTU OKUL PROJELERİNİN TAMAMINDA YER ALAN OKULUMUZ TÜM BELGELERE SAHİPTİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
2023 YILI İÇİNDE ERASMUS+ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN HAREKETLİLİĞİ İLE AVRUPA ÜLKELERİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.